Catalogus

Content
Content

Als gevolg van de pandemie, zijn wij helaas niet meer in staat om het publiek toe te laten op onze openbare verkopen. Deze laatste zijn enkel nog toegankelijk via  https://www.drouotonline.com/, per aankooporder of telefonisch.

Praktische informatie om deel te nemen aan de verkoop:

 • Aankooporder: Als u het document van aanvaarding van onze verkoopvoorwaarden heeft ondertekend, dan is het mogelijk om ons een schriftelijk aankooporder voor een of meerdere loten door te sturen. U dient daarvoor contact met ons op te nemen per e-mail (ventespubliques@montdepiete.be) of per fax (02/512 38 93) vóór 11 uur op de dag van de verkoop.
  • Het aankooporder dient in ieder geval het klantnummer, het nummer van het gewenste lot, de korte omschrijving en / of het gewicht te vermelden, evenals het aangeboden bedrag exclusief  de verkoopkosten.
 • Telefoon: Als u het document van aanvaarding van onze verkoopvoorwaarden heeft ondertekend, dan kan u ons vragen u telefonisch te contacteren voor een of meerdere loten. U dient daarvoor contact met ons op te nemen per telefoon (02/512 81 83), per e-mail (ventespubliques@montdepiete.be) of per fax (02/512 38 93) vóór 11 uur op de dag van de verkoop.
  • Deze aanvraag dient in ieder geval het klantennummer, het telefoonnummer waarop u bereikbaar zult zijn, het nummer van het gewenste lot, de korte omschrijving en / of het gewicht te vermelden.
  • De Berg van Barmhartigheid draagt zo goed mogelijk zorg voor uw aankooporders en uw aanvragen om gecontacteerd te worden per telefoon. Onze instelling kan  echter niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele ontbrekende vermeldingen of problemen met de communicatie. Zo kan de Berg van Barmhartigheid bijvoorbeeld niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten van de koper bij het vermelden van zijn klant of telefoonnummer of zijn e-mailadres
 • Online: Het is tevens mogelijk om deel te nemen aan de verkopen via de site https://www.drouotonline.com/ . U dient zich dan voor 6 uur 's morgens van de dag van de verkoop te registreren via deze website. 
   
 • Vragen over één of meerdere loten: Indien u een vraag heeft over één of meerdere loten, neem dan gerust contact op met een van onze experts op 02/545 77 12.

Voor een inschrijvingsverzoek, stuur ons een e-mail op administration@montdepiete.be

---

Content

Agenda 2021

Gedurende het jaar 2021, organiseren wij 30 normale verkopen van juwelen en andere zowel als 5 speciale verkopen

 

Aankoopsorde en telefoon

Vanaf maart, aankooporders of aanvragen om per telefoon te worden gecontacteerd accepteren we enkel nog tot 11u op de dag van de verkoop.

 

De volgende verkopen zullen online verschijnen op 08 september 2021

 

Expositie

Speciale verkoop

 

 

Zaterdag 18 september

vanaf 13 u

Download catalogus High résolution

Download catalogus Low résolution

 

Expositie

Normale verkoop

 

 

Dinsdag 21 september

vanaf 13 u

Download catalogus High résolution

Download catalogus Low résolution

 

U kan steeds een papier versie verkrijgen aan de kassa of thuis via ons abonnementsysteem

 

Prijs van de abonnementen 2021 (van september tot december verzendkosten inbegrepen) 

 

Belgiê

 Speciale verkopen

2 catalogi

6,00 €

Normale en speciale verkopen

14 catalogi

42,00 €

 

Bestelling mogelijk door overschrijving op onze rekening: IBAN : BE85 3701 2367 6606 - BIC : BB