Juwelen en sieraden

Content
Content

WIJ AANVAARDEN:

 Gouden juwelen, antiek of modern, gesigneerd of niet. 

 Juwelen van gerenommeerde ontwerpers of merken zoals: Boucheron, Bulgari, Cartier, Chaumet, Chopard, Demaret, Dinh Van, Fred, Pomellato, Tiffany & Co, Van Cleef & Arpels en Wolfers. Wij accepteren geen vervalsingen, zelfs niet in goud.

 Massief zilveren juwelen of merken zoals Hermès, Delvaux, Tiffany & Co en juwelen gesigneerd door Georg Jensen. Voor ongesigneerde zilveren sieraden moet u minimaal 300 gram meebrengen om een lening van minimaal 30 euro te krijgen.

 Sommige fantasiejuwelen van topmerken zoals Chanel en Christian Dior.  

 Stenen die wel geslepen maar niet gezet zijn, maar diamanten moeten minstens 0,50 kt zijn. 

 

WIJ LENEN (op dit moment - bijvoorbeeld):

 Op 18 kt goud 20 €/g

 Op 14 kt goud 15 €/g

 Op 9 kt goud 9 €/g

Content

Opmerkingen:

  • Deze lijst is indicatief.
  • Indien onze schatters ook maar de geringste twijfel hebben over de echtheid van een artikel van een luxe merk, dan wordt het geweigerd (ongeacht of het nu voor een lening of een verkoop is).

 

VOOR ALLE BIJKOMENDE VRAGEN:
kunt u steeds contact opnemen met onze schatters (schatters@bergvanbarmhartigheid.be) voordat u het waardevolle voorwerp bij ons brengt om het leningbedrag te kennen of om het in verkoop te plaatsen (let op: het bedrag van de lening/verkoopprijs wordt pas bevestigd nadat het voorwerp door ons werd bekeken). Voeg bij uw e-mail enkele foto's van uw eigendom en een kleine beschrijving (handtekening, afmetingen, algemene toestand, etc.).