Tentoonstelling « Andere Achtergronden » door Laurence Biren & Quentin Naudeau

Content
Content

Voor het eerst biedt de Berg van Barmhartigheid binnen de muren van het gebouw een tentoonstelling aan van twee kunstenaars « des huizes » . 

Het is meer bepaald in ons juweeltje - onze oude stallen die volledig werden gerenoveerd - dat onze collega's hun werk zullen voorstellen: Laurence Biren haar bloemrijke aquarellen en Quentin Naudeau zijn werk als affichekunstenaar. Twee persoonlijkheden en twee achtergronden die je zullen verblinden en betoveren. Aarzel niet om eens binnen te springen en deze tentoonstelling « Andere Achtergronden » te ontdekken!

 

Data van de tentoonstelling
Van donderdag 15 tot zondag 18 december 2022

Openingsuren van de tentoonstelling
Donderdag van 18u tot 21u, vrijdag van 16u tot 20u en in het weekend van 11u tot 18u

Vernissage
Donderdag 15 december van 18u tot 21u

Gratis toegang, zonder reservatie

 

ℹ Laurence Biren  

Geboren met kleurpotloden in de hand, opgeleid als assistente in de psychologie, 25 jaar lang bloemiste... Diverse achtergronden brachten haar ertoe te gaan werken op de Berg van Barmhartigheid.
Na veel met olieverf te hebben geschilderd, is ze drie jaar geleden begonnen met aquarel.
Aquarel vertegenwoordigt voor haar een grote vrijheid van expressie. Uit een bloemrijke en frivole basis worden diepere, zelfs onbewuste, universele gevoelens geboren.

Volg haar op  ℹ Quentin Naudeau 

Na zijn studie kunstgeschiedenis aan de Sorbonne en vervolgens aan de École du Louvre, ontdekte hij dat de muren van Lissabon bedekt waren met posters en had hij de onbedwingbare wens om ze weg te halen. Hij eigent ze zich opnieuw toe, recycleert al deze beelden en teksten om iets anders te doen: ze opnieuw rangschikken in een willekeurige volgorde, naar analogie, om uiteindelijk een geheel nieuw verhaal te vertellen...
 

Volg hem op  

 

 

 

Hou je van kunst in het algemeen? Schilderijen? Juwelen? 

De Berg van Barmhartigheid aanvaardt dit soort voorwerpen ook als pand en organiseert regelmatig verkopen in dit thema. Onze veilingen hervatten op dinsdag 17 januari 2023 met een juwelenverkoop. De volledige veilingkalender vind je hier