Toegankelijkheid voor PVM

Content
Content

COVID-19 MAATREGELEN BIJ DE BERG VAN BARMHARTIGHEID
U vindt alle gedetailleerde instructies in het tabblad COVID-19.  Wij verzoeken u om deze nauwgezet op te volgen.

Content

De Berg van Barmhartigheid wil voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom zijn passende maatregelen genomen voor personen met beperkte mobiliteit (PVM). 

 

 ROLSTOELEN

Toegang:

  • Bij de loketten van het pandleningsdienst: er zijn geen trappen die de toegang tot de lokettenzaal voor de PVM's zouden belemmeren.
     
  • Naar de showroom van de verkoopruimte en de daarachter gelegen verkoopruimte: een van onze medewerkers zal je graag begeleiden via de tweede, voor PVM's gereserveerde toegang (niet zichtbaar vanaf de hoofdingang).
    Ter herinnering, het is ook mogelijk om de loten van elke veiling te bekijken op onze website (tabblad "catalogus", beschikbaar 10 dagen voor de verkoop), om op afstand te bieden (voor alle verkopen kan dit per aankooporder, per telefoon en voor thematische en speciale verkopen ook online rechtstreeks via Drouot.com). Een aangekocht lot aan huis laten leveren is eveneens geen probleem (mits een vergoeding).
     
  • Naar de Freddy Thielemans tentoonstellingsruimte: een lange, lichte helling geeft toegang tot deze ruimte vanaf de straat. Er is ook een lift naar de twee tentoonstellingszalen op de eerste verdieping (indien je hulp nodig heeft, gelieve te vragen). 

 

 WASKAMERS (alleen toegankelijk tijdens de openingsuren van de tentoonstelling en de verkoop)

Er zijn toiletten gereserveerd voor personen met beperkte mobiliteit aan de ingang van de toonzaal van de verkoopzaal en in de Freddy Thielemans tentoonstellingsruimte.
Om er te komen, vraag ons personeel naar de weg en zij zullen je graag helpen. 

 

 HULPHONDEN

Hulphonden die duidelijk als zodanig herkenbaar zijn, zijn toegestaan in de Berg van Barmhartigheid.

Andere honden moeten in de hoofdingang tegenover de bewakingsbalie op hun baasje wachten. Er is een balk in de muur voor dit doel.  

 

PARKEREN

De dichtstbijzijnde parkeerplaats voor personen met verminderde mobiliteit bevindt zich recht tegenover de hoofdingang van de Berg van Barmhartigheid (ter hoogte van n°28-30 Sint-Gisleinsstraat). 

Andere parkeerplaatsen voor personen met een verminderde mobiliteit zijn beschikbaar in de buurt (bv. aan n°43 Sint-Gisleinsstraat).