Vrijwillige verkoop

Content
Content

De Berg van Barmhartigheid maakt gebruik van openbare veilingen, hetzij op eigen initiatief indien de klant zijn lening niet terugbetaalt, hetzij op verzoek van haar klanten. In het laatste geval spreken we van een « vrijwillige »verkoop.

 • Als u een waardevol voorwerp wilt verkopen, aarzel dan niet om u tot onze loketten te wenden. 
  U krijgt onmiddellijk een voorschot van ten minste 30 euro in de vorm van een lening. Na ten minste een maand zal uw voorwerp op één van onze openbare veilingen worden aangeboden.
  In dit geval is het mogelijk een minimumprijs vast te leggen waaronder het voorwerp niet kan worden verkocht, in overleg met één van onze deskundigen.
   
 • Indien wij u in eerste instantie een lening hebben verstrekt maar u deze uiteindelijk niet meer kunt terugbetalen, dan heeft u ook de mogelijkheid om een beroep te doen op onze diensten om uw eigendom te verkopen. 
   
 • In beide gevallen is de verkoopbonus (na aftrek van het voorgeschoten kapitaal, de verschuldigde rente en kosten van slechts 10% van het verkoopbedrag - deze kosten behoren tot de laagste op de markt) volledig voor u. 
Content

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN ONZE DIENSTEN VOOR VRIJWILLIGE VERKOOP? 

U profiteert van:

✔ Een dienst die toegankelijk is voor een breed scala van voorwerpen (bekijk de lijst hier) met een waarde variërend van 30 € tot meer dan 100.000 €. 

✔ De betrouwbaarheid van een openbare instelling: gratis en kwalitatief hoogstaande expertise. De schatters zijn elk expert op hun gebied, en handelen nauwkeurig en onpartijdig.  

✔ Aantrekkelijke tarieven: u profiteert van de voordelen van het openbare veilingsysteem tegen een voordelige prijs. U hoeft alleen de kosten voor de organisatie van de verkoop te betalen (verkoopkosten), die op slechts 10% zijn vastgesteld (deze kosten behoren tot de laagste op de markt). Mensen bieden naar boven, niet naar beneden, op uw eigendom.

✔ Grote zichtbaarheid: gemiddeld vindt één op de twee verkopen ook plaats op het platform voor rechtstreekse onlineverkoop van Drouot.com

✔ Een reclamecampagne: elk van onze verkopen is het onderwerp van een reclamecampagne op sociale netwerken en eventueel in de pers, via het versturen van een nieuwsbrief/SMS, en/of elke andere techniek(en) die de zichtbaarheid van onze veilingen kan vergroten. 
 

Content

Enkele voorbeelden: